Schoonheidssalon

Waar je mooi jezelf kan zijn.

Gelnagels

 

ProNails is de betrouwbare partner voor hand-en nagelverzorging van topkwaliteit. We streven er naar onze klanten te inspireren met trendy, luxueuze producten. ProNails gelnagels zijn:

Stijlvol: ProNails gels zijn stijlvol met een doel. De perfecte host voor elke gelegenheid. We handelen altijd in stijl en met respect en ondersteunen anderen hierin. We leveren goedverzorgde, modieuze nagels met een elegante verfijning als uw persoonlijke toets.

• Innovatief: Bij ProNails kleuren we niet binnen de lijntjes. Het bedrijf tast voortdurend nieuwe en spannende innovaties af in nagelverzorging. We bieden de consument kwaliteit, originaliteit en schoonheid.

• Inspirerend: Creativiteit is aanstekelijk: we inspireren onze partners en klanten door de trends in te zetten en nieuwe producten te creëren in een inspirerende visuele setting. ProNails is de referent bij uitstek voor professionele en creatieve inspiratie.

• Vrolijk: ProNails kent geen grenzen. We willen dat mensen uit hun dak gaan, genieten van kleur en nagelaccessoires en hen de oneindige mogelijkheden en het plezier dat dit met zich meebrengt laten voelen!

• Betrouwbaar: ProNails biedt producten en ondersteuning van topkwaliteit aan schoonheidsspecialisten, met betrouwbare opleidingsprogramma's en sterke expertise. Al meer dan 30 jaar is ProNails uw betrouwbare partner op gebied van nagelstylistes.

De gelnagels worden geplaatst door een ervaren nagelstyliste.
U kan kiezen voor de klassieke French manicure of voor fantasie creaties.
Alles op pops te bekijken in het salon, keuze uit meer dan 100 kleuren.

 

Bleached01
FestivalTunes01
gelnagelsJungleJewels
GELS01
sopolish01

Openingsuren

Maak een afspraak Online: Afspraak Icon 01

Dinsdag  08u30 - 18u30

Woensdag  08u30 - 18u30

Donderdag 08u30 - 18u30
Vrijdag  08u30 - 16u00
Zaterdag  08u30 - 12u00
Zondag g
esloten

Laatavond: op afspraakBel:050 27 65 26 ofThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bij het niet nakomen van uw afspraak zijn wij genoodzaakt om de waarde van de gevraagde verzorging aan te rekenen.

Contact

Torhoutsestraat 317

8020 Ruddervoorde - Baliebrugge
T 050 27 65 26

Ondernemingsnummer 0680110946
vind ons op de kaart

e-mail: niki@thebeautys.be 

Inschrijven nieuwsbrief

www.thebeautys.be

footer logo 2x

 

Dames & Heren