Schoonheidssalon

Waar je mooi jezelf kan zijn.

Permanente make-up

perm-make-up_1_Voor
perm-make-up_2_Na
PM_1_Voor
PM_2_Na

 

Met een steriel wegwerpnaaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke kleurpigment ingebracht.
Zo kan de lipcontour worden gecorrigeerd, de oogvorm worden benadrukt met kayal en-of eyeliner en de wenkbrauwen perfect worden bijgetekend.
Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die 3 tot 5 jaar blijft. Er kan nog probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanente make-up.
Meer informatie over Permanente Make-Up info

 

microblading

Volle wenkbrauwen is een Beauty Trend waar u niet omheen kunt! Niet iedereen heeft van nature volle wenkbrauwen. Voorheen was het volledig tatoeëren van de wenkbrauwen de enige oplossing voor een langdurig resultaat. Nu is er ook microblading!

 

Microblading staat voor 'messentechniek', dat klinkt gevaarlijker dan het is! Microblading is een semi-permanente wenkbrauw make-up. Daarbij penetreren steriele, ultradunne naaldjes de bovenste laag van de huid. De naaldjes brengen natuurlijke pigmenten in de middelste huidlaag aan. Dat gebeurt via een vegende beweging, de hairstroke techniek genoemd. In de 'krasjes' die de microblades in de huid maken, blijft het pigment achter. Dit geeft een natuurlijk effect. Omdat de pigmenten niet erg diep in de huid worden aangebracht, is dit een vorm van semi-permanente make-up. De kleur vervaagt langzaam na één tot drie jaar, vanwege de celvernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van de wenkbrauwen. Daarbij verdwijnen de pigmenten niet omdat je bij tatoeëren veel dieper de huid in gaat.


Minerale pigmenten worden aangebracht in de opperhuid, geven geen allergische reacties en verkleuren niet naar oranje of paars.

 

Microblading kan zowel bij mannen als vrouwen, ongeacht leeftijd of huidtype.

 

Ideaal bij alopecia. Ook op littekenweefsel (kale of dunner behaarde plaatsen).

 

   

Openingsuren

Maak een afspraak Online: Afspraak Icon 01

Dinsdag  08u30 - 18u30

Woensdag  08u30 - 18u30

Donderdag 08u30 - 18u30
Vrijdag  08u30 - 16u00
Zaterdag  08u30 - 12u00
Zondag g
esloten

Laatavond: op afspraakBel:0477/451167 ofThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bij het niet nakomen van uw afspraak zijn wij genoodzaakt om de waarde van de gevraagde verzorging aan te rekenen.

Contact

Torhoutsestraat 317

8020 Ruddervoorde - Baliebrugge
T 0477/451167

Ondernemingsnummer 0680110946
vind ons op de kaart

e-mail: niki@thebeautys.be 

Inschrijven nieuwsbrief

Afspraak bekijken

www.thebeautys.be

footer logo 2x

 

Dames & Heren