Schoonheidssalon

Waar je mooi jezelf kan zijn.

BB Glow Treatment

 newservice3

BB Glow Treatment.

 

Life is not perfect, but your skin can be. Geef u zelf een Perfecte Skin glow aan de hand van deze nieuwe behandeling met nano-needling en speciale serums.

Eerst wordt BB GLOW meso serum door middel van een speciale nano techniek in de huid gebracht. BB GLOW is een behandeling waarbij je een mooie egale kleur creëert op de huid. Bij deze behandeling worden speciale serums op kruidenbasis gebruikt.
Deze serums worden door middel van een dermapen op de huid aangebracht.
De serum vermindert het melanine gehalte op de huid en helpt met het verlichten van de huidskleur, zo wordt er een egale, stralende en een heldere beeld gecreëerd. Tegelijkertijd gaan werkstoffen zoals hyaluronzuur, antioxidanten en titaniumdioxide huidverbeterend werken! Het werkt ontstekingsremmend, egaliserend , vermindert pigmentatie, vermindert zichtbare poriën en donkere kringen rond de ogen en zorgt voor een vollere huid. Tevens gaan we de collageenaanmaak stimuleren.

BB GLOW werkt opbouwend er is resultaat na 1 behandeling, maar wordt beter met meerdere behandelingen. Gemiddeld blijft de BB GLOW na een kuur 6-8 maand op de huid.
De behandeling is pijnloos, geen roodheid en irritaie nadien,en bevat geen schadelijke stoffen. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten per persoon.

Tegen pigmentatie plekken kan de behandeling gecombineerd worden met de m-pen, voor een nog mooier resultaat. Als ook een kuur mesopeel vooraf is aan te bevelen. Geschikt voor uidtype 1-3, niet voor donkere huiden.

 

Voordelen van de BB glow techniek:

· Rimpels

· Uv protectie

· Verminderen van roodheden en andere verkleuringen in het gezicht

· Gehydrateerde huid

· Lichtere sproetjes

· Kleinere poriën

· Effen huid

. Acné littekens

· Frisse huid

Openingsuren

Maak een afspraak Online: Afspraak Icon 01

Dinsdag  08u30 - 18u30

Woensdag  08u30 - 18u30

Donderdag 08u30 - 18u30
Vrijdag  08u30 - 16u00
Zaterdag  08u30 - 12u00
Zondag g
esloten

Laatavond: op afspraakBel:050 27 65 26 ofThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bij het niet nakomen van uw afspraak zijn wij genoodzaakt om de waarde van de gevraagde verzorging aan te rekenen.

Contact

Torhoutsestraat 317

8020 Ruddervoorde - Baliebrugge
T 050 27 65 26

Ondernemingsnummer 0680110946
vind ons op de kaart

e-mail: niki@thebeautys.be 

Inschrijven nieuwsbrief

Afspraak bekijken

www.thebeautys.be

footer logo 2x

 

Dames & Heren