Schoonheidssalon

Waar je mooi jezelf kan zijn.

Mannen op de waxtafel

MenWax01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voordelen van waxen

 Het grootste voordeel van waxen is dat de haren met haarzakje verwijderd worden zonder stoppels achter te laten. Daarnaast zal waxen de groei van het haar ook vertragen, aangezien er steeds een haarzakje opnieuw moet groeien. Deze vertraging merk je echter pas na een aantal waxbeurten aangezien ieder haartje zich in een ander groeistadium bevindt en onder elk bestaand haartje reeds een nieuw haartje groeit.

Om je huid nadien te kalmeren en irritatie tegen te gaan wordt je ingesmeerd met olie. De eerste keer is het wel even doorbijten maar je bent dan ook wel voor een hele tijd van je ongewenste haartjes verlost.

 

Laat je regelmatig waxen

Wanneer je je regelmatiger laat waxen, de minimumlengte van je haren moet wel minstens 1cm zijn, zal dit steeds makkelijker gaan en minder pijnlijk aanvoelen omdat de haartjes minder sterk verankerd zullen zijn. Daarnaast zullen de haartje ook dunner blijven waardoor je haar minder zwaar lijkt.Waxen is een bijzonder effectieve manier om een teveel aan lichaamshaar te lijf te gaan. Je kan gaan van een neushaarwax tot een volledige bodywax. Daartussenin liggen de meest gekozen opties voor mannen : borst, buik, rug,  bilnaad en (voor de sporters) benen.

Grote voordelen zijn de snelheid en feit dat je tot 8 weken lang niet meer opnieuw moet beginnen.

 

Nazorgen

Let wel op, ga nooit direct zonnen na een waxbeurt en neem geen hete douches of baden. Zwemmen kan dan weer absoluut geen kwaad. Mocht er een restje wax op je lichaam achtergebleven zijn, verwijder dit dan met behulp van een balsem of lotion op oliebasis of in de douche goed scrubben met zeep.


Waxen, auw !?

Ja, lekker voelt het niet aan. Bij het waxen worden duizenden haren ineens uitgetrokken. Dat gaat een pak sneller dan scheren maar het doet dus wel degelijk pijn. Na verloop van tijd wen je er wel deels aan. Maar een plezierrit zal het nooit zijn.
Kan je er iets tegen aanvangen? Niet echt. Op je tanden bijten, denken aan het resultaat en eventueel een pijnstiller op voorhand nemen.

En ach, wees een man. Er zijn wel ergere zaken dan dit :)

Openingsuren

Maak een afspraak Online: Afspraak Icon 01

Dinsdag  08u30 - 18u30

Woensdag  08u30 - 18u30

Donderdag 08u30 - 18u30
Vrijdag  08u30 - 16u00
Zaterdag  08u30 - 12u00
Zondag g
esloten

Laatavond: op afspraakBel:0477/451167 ofThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bij het niet nakomen van uw afspraak zijn wij genoodzaakt om de waarde van de gevraagde verzorging aan te rekenen.

Contact

Torhoutsestraat 317

8020 Ruddervoorde - Baliebrugge
T 0477/451167

Ondernemingsnummer 0680110946
vind ons op de kaart

e-mail: niki@thebeautys.be 

Inschrijven nieuwsbrief

Afspraak bekijken

www.thebeautys.be

footer logo 2x

 

Dames & Heren